Termeni si Conditii 

 

Utilizare site
Accesul/ vizitarea acestui website
de catre dumneavoastră se supune Termenilor și condițiilor de utilizare, implică acceptul explicit al dumneavoastră cu privire la aceștia și reprezintă întreaga întelegere (contractul) dintre părți.

SC ARTI MONDO ANG SRL.D , în calitate de autor/proprietar/ administrator al site-ului www.anamariamircea.ro denumit generic Site îsi rezervă dreptul de a schimba și actualiza în orice moment conținutul acestui website, fără niciun fel de notificare prealabilă. De aceea, vă rugăm să vizitați periodic această sectiune pentru a verifica termenii și condițiile pe care ați agreat să le respectați.

SC ARTI MONDO ANG SRL.D  nu poate garanta disponibilitatea și funcționalitatea permanentă a site-ului SC ARTI MONDO ANG SRL.D  nu își asumă în nici un fel responsabilitatea pentru corectitudinea și integritatea datelor afisate pe site și nici pentru greșelile de afișare. În eventualitatea în care există erori sau dacă datele au fost introduse greșit în baza de date, SC ARTI MONDO ANG SRL.D  nu poate fi tras la răspundere. De asemenea, SC ARTI MONDO ANG SRL.D  nu își asumă răspunderea pentru folosirea www.anamariamircea.ro sub falsa identitate și nici pentru alterarea informatiilor dumneavoastră de către altcineva folosind datele dvs de identificare.

SC ARTI MONDO ANG SRL.D  acordă permisiunea, revocabilă și ne-exclusivă de a vă crea hyperlink-uri catre paginile Site-ului atâta vreme cât aceste link-uri nu sunt folosite într-un context ce ar descrie SC ARTI MONDO ANG SRL.D  într-o manieră falsă, greșită sau jignitoare. Licența acordată nu va permite asocierea mărcii “Centrul Fericirii” cu alte mărci sau nume terțe și nici folosirea mărcii “Ana Maria Mircea” în scopuri proprii de promovare fără acordul prealabil în scris al SC ARTI MONDO ANG SRL.D 
Conținutul site-ului, integral sau parțial, nu poate fi reprodus, duplicat, copiat, revândut, sau exploatat în orice alte scopuri comerciale fără acceptul scris prealabil al SC ARTI MONDO ANG SRL.D 

 

Condiții de utilizare. Garanții

Site-ul este furnizat de către SC ARTI MONDO ANG SRL.D  așa cum este și atât cât este disponibil. SC ARTI MONDO ANG SRL.D  nu garantează că Site-ul, serverele pe care este gazduit, sau e-mailurile trimise de pe adresele anamariamircea.ro  sunt fără viruși sau alte componente informatice cu caracter potențial daunator. Utilizatorul folosește Site-ul pe riscul propriu, SC ARTI MONDO ANG SRL.D  fiind liber de orice răspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/ vizitarea Site-ului său ca urmare a utilizării informațiilor de pe Site. SC ARTI MONDO ANG SRL.D  nu este răspunzător pentru erorile sau omisiunile care pot interveni în redactarea sau prezentarea materialelor de pe Site. SC ARTI MONDO ANG SRL.D  nu acordă nici un fel de garanție pentru conținutul și utilizarea acestui Site.

 

Securitate

Efectuarea de operatiuni neautorizate asupra acestui site și tentativa de efectuare a acestora, incluzând: utilizarea abuzivă, utilizarea frauduloasă, accesul neautorizat, modificarea, copierea de informații în vederea comercializării lor, blocarea accesului, ș.a.m.d., vor fi pedepsite conform legii.


Comunicări

Utilizatorii Site-ului pot trimite comentarii, note, sugestii, idei sau observații cu privire la conținutul si structura Site-ului, respectiv pot adresa întrebări atăt timp cât conținutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintător, defăimator, care să afecteze viața privată, drepturile de proprietate intelectuală, ale SC ARTI MONDO ANG SRL.D  sau ale unor terțe parti, și care nu conțin viruși, derulează campanii politice/electorale, solicitări comerciale, scrisori în lanț, mailinguri de masă, sau orice altă forma de spam. SC ARTI MONDO ANG SRL.D  își rezervă dreptul, dar nu și obligatia, de a îndepărta sau edita o astfel de înformație transmisă.

Prin trimiterea unei astfel de informatii, dacă nu este altfel specificat, acordați SC ARTI MONDO ANG SRL.D  licența/ dreptul gratuit, ne-exclusiv, perpetuu, irevocabil și sub-licentiabil de a publica pe site-ul centrul-fericirii.ro. Declarați pe proprie răspundere și garantați că dețineți sau controlați toate drepturile cu privire la informațiile transmise, că acestea sunt corecte și că utilizarea acestora nu intra in contradictie cu Termenii si conditiile de utilizare, ca nu vor cauza daune catre o terță parte si că veți despăgubi integral SC ARTI MONDO ANG SRL.D  sau partenerii/ afiliații sai pentru toate cererile rezultate din informatia astfel transmisă.

 

Drepturi de proprietate intelectuala

SC ARTI MONDO ANG SRL.D  respectă drepturile intelectuale ale unor terțe persoane. Dacă , în oricare circuumstanță, considerți că munca dumneavoastră a fost reprodusă de o manieră care să încalce dreptul de proprietate intelectuală, va rugam ne adresați o notificare care să cuprinda:

* semnatura fizică sau electronică a persoanei autorizate să reprezinte posesorul dreptului de proprietate;
* o descriere a materialelor protejate de drepturi care apreciați că au fost încalcate;
* o indicare a locației pe Site unde apreciați că aceste drepturi au fost încălcate;
* adresa, numărul de telefon și adresa dumneavoastră de e-mail;
* o declarație pe proprie răspundere conform căreia sunteți convins că utilizarea în disputa nu a fost autorizată de deținătorul drepturilor, ale împuternicitului sau ale legii;
* o declarație notarială pe proprie răspundere conform căreia acționati cu bună credință, că notificarea este completă       și corectă și că sunteți deținătorul drepturilor sau acționați în numele său.

 

Protecția Datelor Personale

Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, SC ARTI MONDO ANG SRL.D  are obligația de a administra în conditii de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastra ori o altă persoană.

Scopul colectării datelor este: comerț, reclamă, marketing și publicitate.

 

Datele pe care le furnizați sunt utilizate fie pentru a ajuta la livrarea documentelor financiare (facturi, chitanțe), colete cu produsele comandate, fie pentru a vă putea îndruma spre produse corespunzătoare cu nevoile dumneavoastră dacă v-ați abonat la newsletter, fie pentru a vi se atribui un cont unic de identificare in cadrul sistemului nostru. În cazul optării pentru una din cele trei opțiuni precizate anterior, nefurnizarea CNP-ului si a seriei si numarului de buletin/carte de identitate conduce la imposibilitatea alocării unui numar unic de inregistrare, astfel ca nu veti putea avea acces la beneficiile aferente acestor optiuni (promotii specifice etc). În cazul in care optati pentru înregistrarea ca și Client Ocazional, precizăm că CNP-ul, seria si numarul de buletin/carte de identitate nu e necesar a fi furnizate.

Informatiile înregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: persoanelor vizate, serviciilor de curierat în vederea expedierii produselor. (nume, prenume, adresa, numar de telefon )
Dacă doriți sa primiti informatii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite SC ARTI MONDO ANG SRL.D  abonați-vă la newsletterele anamariamircea.ro, accesând prima pagina a website-ului www.anamariamircea.ro  
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a vă adresa justiției. Totodată, aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor personale care vă privesc si să solicitați stergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteți adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la SC ARTI MONDO ANG SRL.D , Aleea Castanelor nr 9,Buzau,

Datele dumneavoastra vor fi utilizate numai în Romania. Dacă unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cât mai curând posibil.

Meniu